MENU
Maanantai 6.10. 11:00-15:00
Josiellan lohipihvit ja kermaviili kastike (G,M)
Curry-lihaperunavuoka (G, L)
Kasviswokki (G, M, VE)
Kasviskääryleet (M, VE)
Keitetty riisi
Munkit (L)
Tiistai 7.10. 11:00-15:00
Porsaanliha-caldereta (G, M)
Kanaa-tikka masala (G, M)
Kasviwokki (G,M, VE)
Kasviskääryleet (M, VE)
Keitetty riisi
Porkkanapiirakka (L)
Keskiviikko 8.10. 11:00-15:00
Josiellan uuni lohi -paikallinen lohta (G, M)
Hapanimelät lihapullat (M)
Kasviswokki (G, M, VE)
Kasviskääryleet (M, VE)
Keitetty riisi
Marjapiiras (M)
Torstai 9.10. 11:00-15:00
Paneroitu kananfilee (M), myös gluteeniton
Paistettu peruna lihalla (G,M)
Kasviswokki (G, M, VE)
Kasviskääryleet (M, VE)
Biryani riisi (L,G)
Kääretorttu (M)
Perjantai 10.10. 11:00-15:00
Adobo-kebab (G, M)
Liha piirakka ja bbg kastike (L)
Kasviskääryleet (M, VE)
Mausteinen uuniperuna (G, M, VE)
Keitetty riisi
Mokkapalat (L)